Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden
Door artikelen bij Keramiek van Campen te bestellen, accepteert u deze algemene voorwaarden.De site https://www.keramiekvancampen.nl is eigendom van:
Andrea Boerman en Inge van Bogerijen
Andrea Boerman en Inge van Bogerijen zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam.
Andrea Boerman onder nr. 34365864. Het BTW nr. t.b.v. de Belastingdienst is NL1455.49.239B.01.
Inge van Bogerijen onder nr. 34350081 en niet BTW plichtig
Alle prijzen zijn in Euro’s exclusief verzendkosten en inclusief BTW.
Wij besteeden de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van alle gegevens zoals prijzen, modellen, maten, kleuren etc. Als blijkt dat er fouten zijn gemaakt bij de vermelding, houden wij ons het recht voor een bestelling niet te leveren. U ontvangt in dit geval z.s.m. bericht en de juiste informatie.

Garantie
Wij bieden drie maanden garantie bij normaal gebruik, zulks ter beoordeling van ons.
De afleverbon is uw garantie. Bewaar deze goed.
Alle verzend- en transportkosten zijn wel voor uw eigen rekening.
Op breuk is geen garantie van toepassing.

Retourneren
Alle verzendkosten zijn voor rekening van de klant tenzij anders overeengekomen.
Bij een aankoop via internet heeft u een wettelijke bedenktijd van 7 dagen. Deze periode van 7 dagen gaat in op de dag dat u het bestelde ontvangt. Binnen deze tijd kunt u het gekochte zonder opgave van reden, in de originele verpakking terugsturen. U ontvangt dan het aankoop bedrag met aftrek van de verzendkosten weer retour op uw bankrekening zodra het geleverde bij ons binnen is. Wij zullen, behoudens wettelijke verplichtingen, geen artikelen terugnemen die gebruikt of beschadigd zijn, zulks ter beoordeling van ons.

In opdracht gemaakte artikelen
In opdracht gemaakte artikelen worden niet retour genomen. Al ons werk zijn unica, dat betekend dat er kleine verschillen in kleur en grootte kunnen zijn.

Onjuiste zending
Indien na ontvangst blijkt dat de zending onjuiste artikelen bevat, incompleet is of anderszins afwijkt van uw bestelling dan dient u dit binnen 3 werkdagen na ontvangst per e-mail of telefonisch te melden. Geef duidelijk aan wat er mis is. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op en zullen aangeven hoe wij e.e.a. zullen oplossen.
Indien de oorzaak bij ons ligt, zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Betaling
Vooraf te voldoen op rekening 7325132 (IBAN: NL29 INGB 0007 3251 32). t.n.v. Keramiek van Campen
Is het bedrag niet binnen 14 dagen bijgeschreven dan wordt de bestelling geannuleerd.

Privacy
keramiekvancampen.nl gaat zorgvuldig met Uw gegevens om. Wij garanderen u dat deze nooit ter beschikking zullen worden gesteld aan derden. Uw gegevens worden uitsluitend bewaard ten behoeve van de verzending van de bestelling.
keramiekvancampen.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.
keramiekvancampen.nl maakt geen gebruik van cookies.

Afwijkingen
In uitzonderlijke gevallen kan keramiekvancampen.nl er voor kiezen om af te wijken van bovenstaande werkwijze. Wij zullen in dat geval contact met u opnemen.

Verandering
keramiekvancampen.nl behoudt het recht deze voorwaarden te veranderen.

Disclaimer
De inhoud van deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld maar wij kunnen niet de juistheid van de informatie garanderen. Wij kunnen nooit aansprakelijk worden gesteld voor fouten, onjuistheden of anderszins voor de gevolgen van het gebruik van de desbetreffende informatie.